Plantenkleuring

Verven met plantenkleuringen

Wanneer het haar geverfd wordt met een natuurlijke plantenkleuring is dit anders dan met een chemische kleuring. Allereerst zijn deze natuurlijke kleuringen niet schadelijk voor je haar. Hierdoor blijft uw haar stralen en er gezond en glanzend uitzien. Veel mensen ervaren ook dat ze geen haaruitval meer hebben en dat het haar sterker en voller wordt. Als het haar jarenlang chemische behandelingen ondergaan heeft, kan het goed zijn dat uw haar in de loop der tijd enorm beschadigd is. Een natuurlijke kleurbehandeling is dan een verademing. Hoe vaker het haar op deze wijze geverfd wordt, des te gezonder gaat het eruit zien.

Welke kleuren zijn mogelijk?

Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Het enige nadeel is dat we het haar niet veel lichter kunnen maken. Dus van bruin naar blond haar, kan helaas niet. Maar verder is er veel mogelijk. Zo kan grijs haar weer blond, rood of donkerbruin worden. Blond haar kan assiger worden gemaakt, donkerder of rossiger. Bruin haar kan donkerder of hennakleurig worden. Voor verder kleuradvies en advies over de mogelijkheden kunt u uiteraard bij ons terecht.

Wat zijn de ingrediënten?

Natuurlijke plantenkleuringen bestaan enkel uit biologische en natuurlijke ingrediënten. Enkele voorbeelden van deze natuurlijke ingrediënten zijn: kamille, walnoot, rood sandelhout, rode biet, salie, blauwhout, oregano en tarwe.

 

Voor onze plantenkleuringen werken wij met de natuurzuivere poeders van het Franse merk Rodolphe & co